Dagsarkiv: 4 oktober, 2013

Gambiamarknad

Igår var jag på utvecklingssamtal på bubbens skola. Alltid lika trevligt. Kul att höra att han är en positiv och glad och lärorik kille även på skolan. De jobbar med kommunikation på olika sätt och bubben använder många olika sätt som bilder, tecken, ljud och kroppsspråk. Och han ger sig inte. Han vill göra sig förstådd.

Efter detta åkte jag och bubben till IKEA och fikade för att sedan köpa jacka till honom. Jag hade gjort ett schema på InPrint där han såg vad som skulle hända. För annars kan han vägra gå in i en klädaffär. Så vi gick in i Lager 157 i Kållered och han gick med på att testa jackor. Vi hittade en och vi köpte även en slags halsduk eftersom de i skolan sa att han undrar om han ska ha på sig halsduk när de ska gå ut. :) han hittade även en massa sådana småpåsar med små kulor i som finns i skokartonger och som det står do not eat….. Vad tror du min buse försökte göra hela tiden…..?

Därefter körde jag bubben till makens jobb som körde hem honom. Jag skälv åkte till mitt jobb där vi annordnat en marknad för att samla in pengar till skolprojekt i Gambia. Jag hittade lite fynd och jag hade även skänkt en del leksaker dit. Klassens disktrasor gick snabbt åt. Det var 40 st så det kändes bra. llt som allt samlades det in ca 49 000 kr till Gambia.

 

Idag har bubben åkt till kortids och jag och maken ska tillbringa en helg på hotell i Göteborg.