Dagsarkiv: 2 november, 2012

Prutat

Idag åkte vi till Varberg för att köpa en matta på Rusta. Vi köpte även en pez till bubben som han pysslade med på vägen hem.

Vi köpte även en uppblåsbar brandmanshatt som bubben gillade.

dessutom har jag mailat med husvagnsfirman om husvagnen. De erbjöd ett förtält till husvagen för 9000 kr. Jag kollade upp tältet och priset och tyckte inte att de hade prutat ner priset eftersom man kunde köpa samma tält för 9300 kr…. Så hon ändrade priset till 6000 kr….. Så jag prutade ner det med 3000 kr. Då kände jag mig duktig.

Så här tror jag tältet ser ut. Det ska vara blått och det heter Ventura ocean.

 

 

jahapp

MP_44_Sportfiskare_s

Synd att vi missade detta….. hmmmph Irriterad. Om man ska ha lättklädda kvinnor kunde man väl haft en hunk med bara fluga på överkroppen…. Helt säkert ska jag inte handla fiskesaker i denna butik.

Citat från Mölndals-posten klipper jag in här eftersom din tidningen inte funkar på appleprodukter:

När sportfiskebutiken Tajtlajn i Kållered firar sitt tvåårsjubileum i helgen har man anlitat två kvinnor som lättklädda ska servera besökarna. Reklamkampanjen på Facebook inför evenemanget har fått många att reagera kritiskt, men ägaren Christian Mattsson försvarar marknadsföringen.
– Vårt jubileum ska vara ett kul evenemang och tjejerna är snygga och har stora tuttar. Orakade gubbar vill ingen titta på, säger han till Mölndals-Posten.
Läs mer i onsdagens tidning
.”’

Ja…. ni förstår varför jag inte kunde låta bli att blogga om detta…. Det känns som om denna man behöver tänka över att det faktiskt finns tjejer som gillar att fiska och de är inte lesbiska allihopa.