Månadsarkiv: juli 2012

Sol

I förmiddags var det sol så vi gick ner och badade. Först så badade vi lite försiktigt tillsammans. Sedan satt vi vid stranden och bubben lekte med en pinne, sina foppatofflor, sin uppblåsta hammarhaj och en stor badring. Efter ett tag kom till oss igen och tecknade bada. Så då badade vi ordentligt. Bubben ramlade och doppade sig och blev inte rädd. Han ville fortsätta bada. Kul att han gillar detta nu.

Därefter kom mina föräldrar på fika och pappa fick sin födelsedagspresent. En grej som kan göra kort av negativ till datorn.

Sedan handlade vi och gjorde mat. Bubben är mycket aktiv när man grillar. Han vill vara farligt nära den och vill testa hur nära saker kan vara utan att de går sönder. Så man får vara aktiv så att inget eller ingen skadar sig.

 

 

Mys

Bubben var mycket undrande när vi åkte iväg…. Vi åkte inte till farmor och inte till mormor…. Men när han förstod att vi var på väg till campingen vi var förra året och badade. Då tjöt han av lycka. Så när vi kom till campingen och hade kört in husvagnen så skulle bubben bada… Jag fick klä om oss båda och gå ner och leka vid vattnet.. Maken fick sätta upp tältet och möblerna själv.

Efter vattenleken gick vi upp och maken var färdig och regnet kom. Så maten stektes inne i husvagnen.

 

Och när det bara var fotboll på TV fick bubben se på Stefan och Krister.

Husvagnsmys är mysigt.

Förvirrat ställe och djungelns lag.

Vi har nu varit på en förvirrad camping. De visste inte hur många platser som var lediga och var de var. Men vi åkte in i alla fall och tog oss en plats på en gräsmatta där de hade ställt ut elgrejer så att vi kunde få el…. Alltid något. Inatt stod vi väldigt rörigt allihop. Men än så länge idag står vi bättre. För när några hade åkt puttade vi fram vår husvagn så att vi kommer ut när vi ska åka……

Jag tog mitt första dopp utomhus igår och det var varmare än igår…..

Denna bild tog jag inatt ca 01:30 efter att ha varit på toa….

 

 

Herr senap i köket med repet

Idag har vi gått runt i Borås och sett att vissa saker har förändrats och andra inte har det. Borås är en mysig stad. När vi kom tillbaka tillhusvagnen efter lite småshopping spelade vi ett cluedokortspel. Lättare att spela och sedan plocka undan när man inte använder det. Vi slängde ju i veckan två lådor som vi hade döpt till spelröror…. Bubben hade för flera år sedan hittat några brädspel och spridit ut dem över hela vardagsrumsgolvet…. Vi lade allt i två lådor och hoppades att vi någon gång skulle få lust att sortera…. Men nu slängde vi rörorna och satsar på att köpa nytt…. Och cluedokortspelet var ju kul.

 
 

Sedan får ni lite tips på sexualuulysning…. ;)

 

 

Ensamna

Utan bubb blir sllt mycket lugnare. Att campa utan bubben inebär att sakarna ligger där man lägger dem. Man kan göra sallad och mat utan att han spring er iväg med den eller bränner sig vid grillen. Vi kan till och med pynta coh sitta still. Tänk att få njuta av maten man gör och slippa lyfta på rumpan eller vifta bort en hand som vill ha min sås på min tallrik…..

Så här lugna ser vi ut när vi båda kan njuta av maten för första gången på semestern.

Som ni ser ger vi inte upp campinglivet utan bubben.

Grillfest

 

Igår var vi hos svägerskan och grillade. Vi var några par som grillade, åt gott och spelade spel. Trevligt var det och vi gick hem vid 03. Idag har vi varit trötta och maken har nog varit tröttast. Men jag dammsög inne och maken klippte gräset. Så lite nytta har vi gjort.

De ringde från kortids imorse och ville ha mer pengar till de utflykt de ska göra under veckan. Jag hade ju bara skickat med de vanliga 150 kronorna som han får med sig helgerna han är där. Men det är ju klart att bada i simhall, Borås djurpark och teater kostar ju lite. Men kul får han ju. Så när jag ändå var och handlade i Kungsbacka lämnade jag ett kuvert i deras brevlåda som var till Bubbens fickpengar. Som tur var var han inte ute och upptäckte mig inte. Då hade det blivit gråt och jobbigt.

Film….

Idag packade jag bubbens väska med massa kläder så att han kan vara på kortids en vecka. Vi har rätt till det och de ska på massa utflykter. Men det känns konstigt att lämna sig ifrån honom på semestern. Speciellt när han blev ledsen vid lämnandet även om hans kompis blev överlycklig och försökte trösta… Han behöver röja runt med jämnåriga och träffa andra än oss. Vi har nu haft honom dygnet runt sedan veckan efter midsommar. Och med dygnet runt menar jag att han sover i vår säng och vaknar tidigt. Han har verkligen en egen vilja och mycket bus i sig. I alla situationer måste vi vara med för att se att det går bra och inte tokigt. Så jag hoppas att jag klarar mig utan honom en vecka.

Efter lämnandet åkte vi och tog en sallad i Kungsbacka och såg på bio. Den filmen som fanns när vi tyckte att det var lagom att titta var filmen ”Inte ens det förflutna” från boken av samma namn av Anna Jansson. Jag kan säga att boken var bättre och mer invecklad. I filmen hande de skrivit om huvudhistorien till något mycket enklare. Hade jag inte läst boken så hade filmen varit OK. För den var spännande och en annorlunda Maria Wern. Men vi är inte kräsna. Bio var det i alla fall.

 

 

Herregud vad duktigt

Vi har varit superduktiga hela veckan. Vi har rensat och fyllt många säckar med jox. Idag hyrde vi ett släp och vi fyllde släpet och bilen två gånger. Men nu är dt mycket rymligare här hemma….. Nu återstår det bara städning….

När vi var färdiga åkte jag hem och tog värktabletter. Min rygg värker efter allt släpande. Det är i ryggslutet och jag har svårt att böja mig. Hoppas att snabbt går över.

Vi är i alla fall supernöjda med hur duktiga vi har varit.