Dagsarkiv: 10 maj, 2012

Tidigt

Inatt var det morgon 03:50…. Tyckte bubben i alla fall. Suck! Men med TV och padda höll han sig i sängen i alla fall. Sedan släppte jag iväg honom med taxin till skolan och jag kunde vila, tvätta, städa och administrera mediciner.

När bubben kom hem åkte vi och handlade. Jag stoppade bubben i kundvagnen och lade i en påse grillkol och en påse bricketter. Jag lade även i lite tvättmedel och massa annat. Men först lyckades bubben bita upp tvättmedelsförpackningen men jag stoppade innan han hällde ut det. Sedan satt han och pillade på grillkolspåsen och helt plötsligt tar ha ett bett och gör hål i påsen… Jag lyckas även denna gång undvika att något hälldes ut. Bubben blev bara lite svart om munnen. En vänlig person kom fram till mig och talade om att det var hål i påsen…. Jag svarade lugnt att jag visste det för att min son hade just gjort det…. Och tackade ändå för hjälpen. Hon tyckte bubben verkade busig. Men för mig är detta normalt….

När jag och bubben var och diskade förra helgen vid husvagnen hade jag fullt upp. Det var Irländare som behövde hjälp med ugnarna och andra som diskade. Och när hanupptäckte diskduschen blev det inte mindre att göra…. Men jag lyckades undvika att han duschade ner alla andra där inne.

 

Imorgon tar vi turen till husvagnen. Hoppas att det regnar mindre imorgon. För nu regnar det mycket från alla håll samtidigt.