Dagsarkiv: 24 mars, 2012

Funderar på campingtillbehör

Vi skulle vilja ha ett lätt förtält som man kan sätta upp då man bara ska stanna någon dag. Vi har en markis men den stoppar ju inte bubben så bra. Så nu surfar jag runt och kollar….

StarCamp Contempo 300/300

Det väger 10,6 kg och kostar Pris: 3.290:- Och självklart går det att stänga fram.

StarCamp Sprinter 355/250

Vikt: 18,9 kg kostnad 3.690:-

Fördelen med denna är att man kan bygga på den och att man kan öppna på flera sätt.

Brand – Xpress/Avanti resetält 250×285

Pris : 5.660:- och vikt 15 kg

Ajjabajja

Det är ett roligt ord. Bubben slutar inte göra det han gör om man säger så. Han gapskrattar och försöker säga samma sam och fortsätter. En rolig ajjabajjalek är att gunga gungorna på ett skojigt sätt och helst så att de krockar med varandra eller gungställningen. Han avbryter leken en kort stund när han hittar en bit från en påskfjäder i sanden…..

ajjabjja

I kommunikationsboken stod det att de hade läst en bok i skolan om en olydig hund. Bubben hade tyckt den var väldigt rolig när de sa till hunden. Jag gissar att ajjabajja var ordet som de sa till hunden med.

Nu hemma tjatas det MYCKET! För han ska på tvåårskalas till lillkusinen. Och det är svårt att förstå varför kalaset inte började med en gång då bubben vaknade….

Snurr

Igår kom vi ut äntligen efter att bubben hade sett på Bamse. Och det var gungorna som var intressanta denna gång. Han tycker det är jätteskoj när han får snurra. I skolan säger jag till fritisbarnen att de inte får göra så. Men emma är det OK i vår lilla värld.

Störtkul