Dagsarkiv: 23 mars, 2012

Morgonpromenad

I morse tog jag mig i kragen och tog en morgonpromenad. Det var ganska kyligt fortfarande och när man var mitt i dimman som ni ser på bilden var det inte så soligt. Men skönt var det och jag lyssnade på Fyrmästarens dotter samtidigt.

IMG_1377

Men maken påminde mig att jag skulle ha satt på runkeeperappen i telefonen samtidigt. Men det glömde jag.

Ska försöka komma ut på promenad oftare…..

Lekstund

Igår ringde svägerskan och undrade om vi ville leka lite. Lillkusinen hade slutat tidigare från dagis eftersom hon fyllde 2 år. Bubben var inte sen på att hänga med på lek med henne. Han tycker verkligen om henne. Han pratar mycket om henne och pekar ofta på bilder på henne. Ibland visar han det på ett konstigt sätt. När jag tyckte att det var lugnt och jag tar upp telefonen för att fotografera dem tillsammans tar han plötsligt tag i hennes hår. Jag såg tyvärr inte detta då jag koncentrerade mig på att lillkusinen inte skulle ramla ner och försöka övertala bubben att åka ner för rutschkanan. Men jag hör skriket och då är det ju redan gjort….Ledsen Hon blir ledsen och bubben fattar inte varför…. Hm svårt att liksom förklara för bubben att hon är ledsen för att han drog henne i håret…. Tyvärr händer sånt och han menar ju inget illa med det. Det är någon slags kommunikation. När jag laddade in bilderna i datorn märkte jag att det till och med kom med på bild…..Ledsen

IMG_1374

Efter tröstande och förmanande började vi leka med gungorna. En rolig saka var att snurra i gungan. Jättekul tyckte bubben.

IMG_1375

Jag somnade vid nattningen igår vid 20:30 och vaknade till vid 23:30 och fattade inget. Men efter ett tag kom jag på att kvällen var missad och det var bara att sova vidare.