Dagsarkiv: 14 mars, 2012

Härligt med sol

Idag och ett par dagar har det varit en underbar sol och varmt har det varit. Barnen springer runt i långärmad tröja och vissa i T-shirt. Det är såååå mycket bättre att jobba på fritids när vädret visar sig på detta vis. Föräldrar som möter oss nu är avundsjuka att vi kan tillbringa dagarna i solen… De är inte lika avundsjuka när det regnar från tvären och vi står där ute…

Bubben har varit i skolan idag och tränat gå till tandläkaren i morse med sin pappa. Båda sakerna gick bra. När vi kom hem åt han massor och det hade han gjort i skolan också. Skönt att se att han är frisk. Imorgon ska jag städa, tvätta, vila och handla. Handla gör jag med bubben men de andra sakerna ska jag försöka komprimera ihop på förmiddagen innan bubben kommer hem. Jag ska ha studiedag på jobbet på fredag. Så min egna mys och tänkdag försvinner. Men jag ska på en trevlig tjejmiddag på kvällen.

IMG_1267

Idag när bubben och jag kom hem ville han ju självklart se på ambulanser och poliser på TV. Maken hade uppdaterat datorn när vi ser på sånt med på TV:n… Han hade visat mig igår så att jag kunde…. MEn självklart hade det slutat fungera. Så¨bubben tjatade på sitt vanliga vis med att trycka på sina leksaksbilar(ambulans och polisbil) så att de tjöt. Trycka på ipadden som sa “se på ambulans och poliser “ x oändlighet. Sedan tryckta han även på bilden som säger “Ja, det vill jag” massor av gånger…. Till slut ringer jag maken som talar om att jag gör rätt och datorn är dum. Då sätter jag på barnkanalen och hoppas att något kul visas. OCh en gammal goding från förr visades. Nalle har ett stort blått hus! Så det funkade tills det började ambulaser och poliser på 4:an…. Puh….