Dagsarkiv: 8 mars, 2012

Att lyssna och ta beslut

När vi vaknade var det vitt ute… suck…. All snö hade ju försvunnit och inte ens barnen vill ha vinter mer nu. De vill slänga av sig jackorna och njuta av värmen. Vår fula halmgris var snöig.

IMG_1326

Jag städade, mailade Ågrenska  och grejade här hemma innan jag hämtade bubben idag. Jag fick svar från Ågrenska att vi har rätt att ta vab BÅDA föräldrarna under familjeveckan på Ågrenska. Så det så. Ringer de igen från FK och bråkar om detta hänvisar jag dem till det mailet jag fick.

Jag hämtade i alla fall bubben i skolan idag och vi tog en fika och sedan åkte vi till hab och träffade en läkare. Denna läkare funderade mycket på hans EP-medicinering och hans sömn. Hon sa att den medicin för EP han äter nu är uppiggande. En annan medicin som brukar funka bra på de med Angelman är lugnande…. Så den ska vi testa. För sömnen nu är orolig. Hans ben sparkar på mig hela natten. Hoppas nu att det blir bra och inte värre. Det är jobbigt att liksom byta medicin när han för övrigt mår bra… Det är sömnen som är jobbig och det kan ju vara så att det sprakar för mycket under sömnen….. Hoppas hoppas hoppas att beslutet är rätt.

IMG_1331

Sedan åkte vi och handlade och bubben blev jätteglad när han såg påskpyntet. Halleluja! Denna fjäderhögtid. Jag köpte några påsar påskfjädrar och han öppnade en påse med en gång och började finfördela en fjäder till yttepyttedelar.

IMG_1333