Dagsarkiv: 7 mars, 2012

FK….

När vi var på Ågrenska v.4 så fick vi information både från personal och föreläsare från FK att BÅDA vi föräldrar som var med skulle kunna ta ut VAB den veckan. Vi fick även med oss ett intyg som skulle visa detta. Idag när jag står och har lektion ringer en tant från FK och påstår att så inte var fallet. Utan att en av oss får ta vab och den andra får ta kontaktdagar…. Men nu vaknade en liten bitch i mig och sa att jag hade fått andra uppgifter. Efter lite diskussion skulle hon återigen diskutera detta med sina kollegor…… HMMM och GRRRR. Och framför allt SUCK! Varför ska de hela tiden vela och inte veta vad de ska ta för beslut. Detta tar ganska mycket energi av mig. Det är ju faktiskt var sin lön från både mig och maken som vi ännu inte har fått. Det är ju ändå 6 veckor sedan vi var där….. Jag ska ringa till Ågrenska imorgon och dubbelkolla att jag har fattat rätt. Men det känns ganska skönt att jag faktiskt vågade säga att detta inte stämde. Att jag inte bara tackade och bugade. Jag börjar lära mig att såga ifrån!Visar tänderna

Sedan ringde de från hab och undrade om vi kunde komma och träffa en läkare redan imorgon då de hade fått återbud… Så nu ska jag kolla över recept och se om vi behöver några intyg…. Om nu inte bubben är för förkyld imorgon. För han nös och hostade ganska mycket nu ikväll. Tänk också nu mellan dessa och samtidigt som dessa samtal har jag varit lärare och fritidspedagog för ca 20 barn…. Jag tycker faktiskt det år jobbigt att prata med olika “experter” om min son när jag står på jobbet. Man har ju liksom inte bubbhjärnan på då utan vill fokusera på jobbet. Men man kan ju knappast säga att de får ringa mig på torsdagar mellan 9-12.  Då jag brukar försöka sköta hans administration…..

Igår när jag skulle lägga mig så låg bubben så här…. Precis på den sidan jag ska ligga. Skulle jag lägga mig på andra sidan så har jag inte koll ifall han får för sig att gå upp ur sängen. Så jag fick flytta honom uppåt och till andra sidan. Som tur var vaknade han inte utan jag fick ligga och hålla om honom innan han liksom sov djupare igen innan jag kunde slappna av och somna. Han hade nog vaknat till men liksom somnat om på väg ur sängen….

IMG_1324