Dagsarkiv: 2 mars, 2012

Göraingentinghelg

Den här helgen ska vi bara göra det VI vill. Bubben är på kortids till på måndag och dessa helger vill vi inte ha uppbokade. Jag är lite förkyld och det kan vara skönt att förkylda sig ifred. Kunna slappa i soffan och inte lyfta rumpan varannan sekund. Sedan att man inte behöver stänga alla dörrar med haspar och kunna lämna ett glas eller mugg med innehåll i utan att det hälls ut. Man kan gå på toa utan att organisera att inget kan skadas först. Det är lite lyx i vår vardag. Ikväll blir det färska räkor och vitt vin till middag. Det tror jag inte skulle funka att äta tillsammans med bubben.

När jag hade skickat iväg bubben med taxin idag så fixade jag lite med apparna på paddan och såg att vissa appar som skulle funka på mitt jobb i skolan var gratis idag. Funderade på att åka dit, men nej efter lite övervägande så åkte jag inte dit. Inte försvarsbart att åka ca 4 mil för två appar och inte få betalt för det. Efter att ha slapppat i sängen lääänge tog jag ett örtbad efter lite frukost.

IMG_1223

Bubben kommer ha en kanonhelg med massa lek och bus med kompisen. Och på måndag hämtar jag honom där efter jobbet.

En sak som jag ska göra är att skriva en förklaring till FK varför bubben behöver ett carevabälte i bilen. Nu har jag fått intyg från läkare och arbetsterapeut och då är det bara att skicka in och få nej….. Varför kommer jag få nej? Jo, han är inte rörelsehindrad…. Det ska bli spännande detta Blinkar