Dagsarkiv: 1 mars, 2012

Lycka

Idag när bubben kom hem med taxin gick vi först in och mös och såg på SOS västkust. Mycket spännande anser bubben. Massor av ambulanser, brandbilar och polisbilar… Efter ett avsnitt badade bubben. Han ville ha en badbomb. Det förklarade han genom att fnysa med näsan och peka på dessa. Han tycker det är jättemysigt att bada och leka i vattnet. Sedan tog vi det lite lugnt och åt mellis innan vi gick ut och lekte. Jag måste ju alltid vara med när han leker. Annars kan han få för sig att leka på fel sätt. Han kan gå över till någon annan och kanske kasta saker på deras fönster. Han skulle kunna gå iväg och då vet jag inte vad som händer. Han kan ju inte prata så han kan ju inte säga vart han bor. Dessutom så skulle han kunna slå något annat barn för att få kontakt och det brukar inte vara populärt. Så jag får helt enkelt stå med.

Han tycker det är kul att vara ute och det är skönt när vädret blir skönt och inbjuder till utelek.

Idag kom hans lilla kusin förbi ett antal gånger för hon hjälpte sin pappa att tvätta. Så här glad blir min kära Angelmannakille då. Han håller inte inne sina lyckokänslor.

Lycka

Skryt…. :)

Idag är bubben och jag i KungsbackaNytt. OK detta blir ett skrytinlägg. Men lite stolt kan man ju vara för sin son som är i tidningen. Han är ju vår lilla utmaning. Mycket kom inte med av den 1 timmes långa intervjun. Men mycket kom med i alla fall Ler. På framsidan ser man honom i full aktion.

IMG_1278IMG_1283

I artikeln tas det upp att bubben är en pigg och duktig kille som gillar sin ipad. Att han behöver ständig tillsyn och hjälp med det mesta och att vi försöker få timmar för de nätter han är vakna.

IMG_1287

Jag får inte scanna in bilden och lägga ut den här av upphovsrättsliga skäl. Men fota kunde jag göra. Tyvärr har inte tidningen någon webtidning.