Dagsarkiv: 25 januari, 2012

Dessa änglar

I natt fick vi sova ganska skönt. Han vaknade vid 04 men kom då till mig och somnade vid igen. Vid 07 kände jag att det var OK att röra mig. För då började frukosten om en timme…. Då tog jag en dusch och maken fick vara jour…. Frukosten var godkänd enligt bubben idag. Vi pick i honom lite mannagrynsgröt medan han pillade med paddan.

Angående paddan så kommer jag lägga ut tips på alla appar som jag tycker är bra för bubben på alla plan(kommunikation, lek, fingerfärdighet och filmappar). Jag orkar inte idag för det har varit lika mycket info idag som igår.

Vi mös även nere i samlingsrummet nu på kvällen.

IMG_0967

Bubben ha även varit på Mun – H –Center och visat upp sig idag. Han fick en tandborste och skulle borsta med den. Men han ville ha tandkräm innan han skulle visa hur man ska göra…. Han visste tydligen detta och tänderna, bettet och tungan såg bra ut. Det är ju bra. För vi kommer inte in där med tandborsten i alla fall.

Det som egentligen är bäst med sådana här träffar är att man kan prata med likasinnade. Diskutera dåtid, nutid och framtid på samma nivå.

  Vi har ji inte bara träffat de föräldrar som bor här utan flera andra föräldrar har varit här de två utbildningsdagarna. Vi tog upp bubben till föreläsningsstället för att visa upp honom för de som inte har träffat honom ´live. Det är såååå mycket sekretess så de får inte komma dit vi äter och bor och prata med oss…. Lite fånigt skulle jag vilja säga….

Fick även träffa och se en liten söting på 2,5 år…. Supersöt som alla våra änglabarn.