Dagsarkiv: 24 januari, 2012

Mycket OBoy

Inatt eller imorse vid 04 vaknade jag av att bubben satte sig på mitt huvud…. Jag hade öronproppar så jag hade inte hört att han vaknat. Men anledningen till att han hade vaknat var att blöjan hade läckt….. Så då fick vi byta kläder och blöja och sedan fick han ligga bredvid mig med paddan och pilla. Det gick väl till 06… Då hade han kissat mycket igen…. Så då fick vi byta kläder och blöja igen och lägga in nya lakan. Tur att det finns mycket lakan här!  Minst två glas oboy drack han till kvällsmat igår. Men efter detta var det ju ingen idé att försöka mer. Så då pusslade vi och gick sedan och duschade. Därefter tog vi en tur i huset och kollade om någon mer var uppe. Men det var jättelugnt. Så då gick vi tillbaka och åt och lekte med Clementin.

IMG_0966

Samlingsrummet var tomt

IMG_0968

Vi lekte lite med bollar och sedan gick vi upp och väckte pappa när de andra började vakna.

IMG_0969

Idag har vi lyssnat på Experter på diagnosen Angelmans syndrom, psykologiska utredningar och bubben har haft roligt på sitt håll. Även om han blir sympatiledsen när de andra blir ledsna vid lämning.

Idag har han matvägrat, säkert beroende på förkylning och att ett lekrum fullt av bollar ligger precis bredvid. Men hans kära pappa åkte och köpte Risifrutti som han sedan åt med god aptit och tre frukter. Nu efter kvällsmackan tänkte vi stanna till och prata lite med de anhöriga till bubbens jämnåriga tjejkamrat. Men bubben var sååå trött och var ledsen och vill upp på rummet och mysa…. Hoppas att det blir en lugn natt.