Dagsarkiv: 22 januari, 2012

Trasslar snören snyggt

Äntligen har jag kommit igång med Kumihimo… Jag fick lite vägledning och mönster av en snäll kollega… Och det var mycket enklare än vad jag trodde när jag försökte läsa en instruktion….

Kul är det i alla fall…. Nu blir det bara att komma på vad jag ska ha alla snoddar till…. Blinkar

IMG_0961

IMG_0959

Inneröj

Idag har vi grejat inne. Bubben har återupptäckt sitt rum och hittat sina leksaker. Vi fick smyga och tjuvkika på honom ibland så han itne gjorde något farligt….  Speciellt om man hörde att inget kastades där uppe…. En gång när jag tittade på honom hade han hittat sina utklädningskläder. Han satte glatt på sig teletubbiesmasken och gick ner för trappan(utan att se något). Jag gick bredvid honom för att vara beredd på en ramling. Men det funkade bra. Han visade att han ville se lite på teletubbies på sin padda.

IMG_0958

Annars har jag verkligen resfeber… Hur man nu kan ha det när man “bara” ska till Göteborg…. Dit åker jag ju nästan varje dag… Men att ha 5 dagar med massor av information och träffa likasinnade…. Tänk att äntligen att få vara i Holland tillsammans med andra holländare och inte den enda holländaren i Italien…(Lite flummigt, men ni förstår nog vad jag menar)

Bara som en sådan sak att i förra veckan när jag var och hämtade bubben i skolan så hade en förälder innan oss glömt att stänga grinden ut till parkeringen. Det resulterar i att när bubben öppnar den automatiske dörren så rusar han ut genom grinden. på en väg där det går bussar och bilar…. Jag får ju rusa ut i panik i mörkret….. GRRRRRRR. Förstår inte denna förälder att den kunde ha varit skyldig till dråp!!!! Nej, Denna mamma tyckte väl att det var för jobbigt att stänga grinden i mörkret….

Jag hoppas att jag kan blogga lite därifrån… Packningen är i stort sätt klar och nu gäller det bara att sova lite inatt….