Dagsarkiv: 8 januari, 2012

Nöjd…. nä.

Igår passade jag på att hemspaa mig själv. Jag hade en ansiktsmask av choklad, och ett varmt bad med badbomb i. Sedan skrubbade jag mig själv med bodyskrub. Så jag fick en riktigt skön behandling. Men jag såg hemsk ut medans den pågick. Men jag låg i badet och lyssnade på “Du gamla du fria” av Liza Marklund.

IMG_0917

På kvällen gick vi över till svägerskan och spelade sällskapsspel. Vi njöt av att inte vara ansvariga för något barn och de försökte få sin lilla tjej att sova i ny stor säng…. Skönt att höra när andra får kämpa lite.Blinkar

Idag har jag plockat in kläderna bubben hade spridit överallt. Många strumpor hittade jag….  Dessutom har jag sorterat pussel, vikt och lagt in tvätt, tvättat toaletterna och rensat rören med typ kaustiksoda i handfatet i badrummet. JAG har också fyllt i lite blanketter och slängt sopor och handlat. Maken gjorde rent hos fiskarna och bytte filter i pumpen. MEN ändå känner jag mig helt misslyckad när jag glömmer breven jag skulle lägga på när jag ändå var i affären och handlade lite….. Men då sa jag till mig själv att jag var dum! För det var jag ju.

Imorgon hämtar jag bubben efter jobbet och imorgon startar en ny termin men den bryts av med Ågrenska, sportlov och påsklov och massa andra klämledigheter.