Dagsarkiv: 2 januari, 2012

Ja, vad har han gjort?

Idag efter att bubben hade ätit gick han ju upp och röjde…. Jag lyssnade och hörde att han inte gjorde något farligt…. Hoppades jag i alla fall. När jag senare gick upp fick jag mig ett skratt. I fläkten ovanför trappan hängde min korta sommarklänning. Ganska skickligt att kasta den så att den fastnade där Blinkar. Ja det var ju inte farligt…. bara lite tokigt.

IMG_0902

Det blev vab

Det är svårt att veta när bubben är sjuk. Han hade i två dar blinkat mycket som om det kliade i ögonen. De var inte kletiga eller röda. Men det verkade klia. Sedan är han snorig och verkar ha lite ont i halsen. Han sov oroligt så vi beslutade att hålla honom hemma idag. Idag har han blinkat mindre och har ätit ganska bra. Så imorgon siktar vi på fritids igen.

Efter lite morgonmys så fick han ett bad. Det tycker han är mysigt. Jag hade tänkt mig en dusch. Men han var envis och stod vid badrummet och tecknade bada….

IMG_0894

Efter badet blev han hungrig och åt blodpudding. Då fick han energi och gick upp och kastade ner lite kläder för trappan och lekte i sitt rum(tömde lite lådor med b.la tågbanan). Jag sa till honom efter ett tag att vi skulle åka och handla. När jag skulle få på honom byxor så märkte jag att han hade bajjat… Då blev jag glad att han inte hade kletat med det där uppe…. Konstiga saker man kan bli glad över. Men är han i bara blöjja och han gör nummer 2 så kan sånt hända….

Vi åkte till affären och köpte lite mjölk. Vi hämtade även ut beställda  teaterbiljetter till i mitten av april….. Bubben hade svårt att förstå varför vi inte kunde se på teater genast nu när vi hade biljetter och allt. Han älskar verkligen teater så vi får leta upp lite barnteatrar som går i vår.