Dagsarkiv: 1 januari, 2012

Nyårfest

Äntligen blev det fest. Vi dansade och hade skitkul.

IMG_0865

Sedan åt vi middag bestående av:

Förrätt: Beer Bangers på en bädd av småbladig sallad.(lånad bild från Matklubben.se)

Huvudrätt: Ört och vitlökskryddad fläskfilé i ugn, potatisgratäng, kryddsmör, vinbärsgelé och en kall sås och Grönsaker. Glömde fota….. men egenkomponerat.

Efterrätt: Pannacotta med Center. Gott och sött. .(lånad bild från Matklubben.se)

Därefter gick vi ut och firade iväg en tårta med fyrverkerier redan vid 19 då vi ville att lillkusinen skulle se. Hon blev mycket imponerad av sin pappa som kunde göra vina bang på himlen. Blinkar Buben tyckte det var fint.

IMG_0875

Sedan körde vi en rolig frågesport med bilder och musik som maken hade komponerat ihop. Sedan ville lillkusinen sova.

När hon hade somnat spelade vi lite spel på Wii och lite frågesporter på makens padda. Lilltjejen vaknade lagom till 12-slaget och fick vara med och se bangarna då med. Bubben blev rädd och ledsen när det smällde över himlen överallt. Det är svårt att veta varför bubben blir ledsen och rädd vid olika situationer. Han gillade ju fyrverkerierna  klockan 19 men inte dem vid 12-slaget….. Kan kanske bero på att de vi gjorde klockan 19 var bara på ett ställe och bara vi. När vi gick ut på altanen klockan 24 så var de ju överallt….Sedan mös vi lite…..

IMG_0891

Nu är det ett nytt år med nya möjligheter. Förra året tyckte jag var riktigt bra och hoppas att detta året fortsätter i samma tema med massa roliga och trevliga saker.

Så här är min telefon pimpad just nu.

IMG_0892