Dagsarkiv: 26 december, 2010

Ingen snyggobild

Denna bild tog mannen på mig igår morse när de kom ner efter att bubben hade röjt färdigt i sitt rum och kastat ner halva rummet ner för trappan. Jag orkade inte bry mig. Febrig och ont i halsen. En bild säger mer en tusen ord…. Jag tror jag försökte le….

IMAG0266

Men idag har jag mått lite bättre. Febern borta men halsontet är kvar…. En riktig plåga att äta och dricka. Man blir trött när han har så ont. Men jag har i alla fall plockat lite i köket och pusslat några pussel som bubben hade haft fri lek med. Det blir en enda pusselröra då. Men två sjuka föräldrar orkar inte stoppa alla bus. Vi försökte mest koncentrera oss på att han inte skadade sig… Och det är mycket det!

Hoppas att halsen är bättre imorgon. Planen imorgon är nog att hitta en tandläkare till mannen. För han är alldeles svullen vid tanden… Och har självklart ont.

Bubben är pigg och busig och har idag sett på mycket film, Lekt med sin pojkdocka som man kan mata och som kissar. Mycket spännande att den hade en likadan kissgrej som han och pappa….