Dagsarkiv: 16 december, 2010

Liseberg

Idag åkte jag och bubben på en snabbvisit till Liseberg. Vi var där när de öppnade klockan 15 och gick direkt till Rabalder. Vi var de första som åkte och vi satt längts fram. Bubben hade ett stort leende hela tiden. I somras var det allt för mycket folk när vi lyckades besöka Liseberg  mitt under semestern. Så då fick han inte åka. Det var då i somras minst en kö…. Idag gick vi rätt in och det var bara jag och bubben och en kille till som åkte.

Efter åkturen gick vi till Tomten. Där var vi också först. Bubben vågade till slut visa honom önskelistan och tog honom nästan i hand. Men bestämde sig i sista stund att vinka istället.

Efter detta försökte vi vinna lite center men det blev inget. Men vi gic krunt och kollade lite på renar och julpynt innan vi åkte hem. Vi var på Liseberg i en timme.

I skolan idag hade grabbarna och fröknarna åkt buss in till Kba och fikat. De märkte att bubben hade fikat innan på café. Han visste vad han ville äta (negerboll) och visste att man skulle sitta still. Kul att han fick visa upp denna viktiga kunskap. Blinkar