Dagsarkiv: 13 december, 2010

Luciamorgon

Bubben vaknade vid 03 inatt och tyckte vi skulle leka och rita… Men jag tog undan grejjerna han hade burit in till oss och bäddade ner honom mellan oss. Han ville hålla handen och somnade efter ett tag. Men jag fick köra iväg mannen eftersom hans förkylda snarkningar störde mig och kunde störa bubben… Sedan låg bubben och knödde på mig fram till klockan 06. Vid 06:30 gick vi upp och åkte till skolorna. Bubben hade sett på lucia och fikat så han var nöjd. Han hade till och med velat vila lite idag på fritids. Det visade han genom att visa en bild på stereon som han brukar ha när de har lite vila… Han brukar ligga i en soffa och lyssna på lugn musik eller en saga.

På mitt jobb var det också lussefirande och det var mysigt. Godiset i lärarrummet tog slut innan jag hann dit… Hoppas på bättre tur en annan dag. Ändå hade jag en tidig rast(lunch) idag vid 10:40 – 11:10…. Men slut var det… Misstänker starkt mellanstadielärarna för de är i samma byggnad som lärarrummet.

På fritids var det en flicka som satte igång andra flickor att fingervirka. Så jag fick ta fram en massa garn så att de hade något att virka med. De ville ha olika färger hela tiden.

Imorgon startar jag dagen med läkarbesök klockan 8 och ska sedan till polisen för att anmäla en krockskada. Hämta ut lite medicin till bubben och köpa lite mer presenter till bubbens fröknar. Vi är ju bara tre föräldrar som delar på denna “börda”. Jag tog åt mig detta denna gång.