Dagsarkiv: 12 december, 2010

Vintriga upplevelser

Idag har jag varit duktig och

* fyllt i kommentarer på datorn inför medarbetarsamtal.

* matat fåglarna

* Röjt i förrådet för att hitta en hemlig röd klädsel….

* Skrivit skadeanmälan både till polis och försäkringsbolag för någon har backat på vår Zafira och gjort en spricka på bakre kofångareIrriterad

* slängt papper, wellpapp och glas

* pantat burkar och flaskor för 61 kr

* hjälpt till att städa akvariet

* fixat i köket

* lagat mat

* skrivit och skickat iväg julkorten

* Lagt på ett brev till transportstyrelsen så att jag får ett nytt körkort.

* Handlat inför veckan

* hämtat en bubb på kortids…

* Ja det var ju en del….. och lite till är det säkert jag har gjort. Men ändå är jag missnöjd att jag glömde ta med mig påsar till affären för att slippa köpa påsar och vara miljövänlig med flergångspåsar…. Mina krav på mig själv är ganska stora…. Jag skulle också ha dammsugit och snyggat till….Besviken

Katten gick en liten upptäcktsfärd under överseende från oss. Det gick mycket långsamt och när hon kom in ruskade hon av sig kylan.

IMAG0203

IMAG0204

När jag hämtade bubben var det första han visade mig tecknet för tomten. De hade varit och träffat tomten i Bunketorp. Jättespännande. Hans kompis var lika exalterad som bubben. Det är kul när de hittar på så roliga saker.

När jag var i affären med bubben ringde polisen upp mig…. Man kunde tydligen inte anmäla denna skada på internet och måste kontakta polisen under kontorstid… Det får jag väl göra på tisdag då. För jag har lite tid mellan 09 och 12. Eftersom jag har en läkartid klockan 08 och börjar jobba 12. Då åker jag dit och försöker ta ett passkort samtidigt.