Dagsarkiv: 9 december, 2010

Glögg

Igår på ICA i Åsa köpte jag ett specialpacket med glögg. Jag blev nyfiken på dessa smaker. I år köper vi inte starkvinsglögg eftersom bubben gillar glögg. Vi köper vanlig lättvinsglögg som vi vuxna sedan spetsar efter egen smak.

IMAG0185

Igår testade vi smaken choklad & mocca och den var riktigt god. Inte lika söt som den vanliga Blossa. Vi får se vad vi testar idag…

IMAG0188

Innehållet

När bubben idag fick öppna sin kalender blev han först glad och åt sin chokladbit. Sedan blev han mycket arg när han tyckte att man kunde öppna en lucka till. Men det tyckte ju inte mamma… Då sa han nog dumma mamma på sitt språk. Ni som undrar vad som finns i den kan se det på bilden nedan. Jag tog kort på baksidan där innehållet visas.

IMAG0190

Bubben mår bättre idag. Febern är nog borta, men han är snorig och nysig istället. Så han blir hemma imorgon också men vi hoppas att han orkar med kortids från morgon eftermiddag till söndag. Nu ikväll har han druckit en smoothie, ätit en chokladpudding och ätit pasta och lax i dillsås. Skönt att ätandet har kommit igång och ingen alvedon har han fått heller.

Vi tog en liten tur till Vallda där det finns en superbra frisör som verkligen tar bubben bra. Och klipper fort och busar och förstår honom. Han är faktiskt duktig hos frisören.