Dagsarkiv: 6 december, 2010

Intensiv måndag

På jobbet har vi åkt tåg, åkt buss åkt skridskor, åkt buss åkt tåg… Sedan utelek i snön i ca 2 timmar. Sedan mellanmål och därefter pulkaåkning i en timme. Jag gissar att barnen var trötta där de kom hem.

Mannen fick hämta bubben tidigare idag eftersom han var hängig. Han hade varit gnällig och ledsen och varit frånvarande…. Fröknarna säger att han har EP-anfall. På väg hem i bilen idag tänkte jag på att vi borde lära oss lite om EP… För vi ser ju inte det fröknarna ser. Men vi vet ju inte vad vi ska titta efter. Vår bubbs egenheter vet vi ju inte vad som är vad… Trötthet, normalt eller EP-anfall…. Hur ska man hantera dem…. Man känner sig som en dålig förälder när man inte vet när han har anfall…. Men samtidigt så sa ju en läkare att han inte har EP eftersom han inte har haft tillräckligt många och tydliga anfall…. Men hur vet hon det…. De syns ju liksom inte.

?

Men nu ikväll hade han feber och troligen ont i halsen. Hoppas att han och vi får sova inatt och att han  blir bra tills på fredag då det är kortids.

Så imorgon blir jag hemma med honom och då blir det nog mycket tomtefilm….