Dagsarkiv: 5 december, 2010

Söndagspyssel

Idag har det snöat hela dagen och vi har koncentrerat oss på att få hemmet mindre stökigt. Det har plockats, städats och dammsugits. Dessutom fick jag skotta lite. För det har kommit mer snö än vad bilderna nedan visar. Det är några dagar sedan… Men jag fyllde på hos fåglarna rejält så att det håller ett par dagar. Det är så mörkt på vardagarna när jag kommer hem och då är det inte lätt att mata fåglarna.

IMAG0170

IMAG0171

I natt blev jag attackerad av en lekfull katt. Den högg tag i mina tår på den högra foten… Man vaknar rätt så abrupt då… Kan riktigt tänka mig hur hon hade suttit och tagit sats….

Snart kommer svärföräldrarna med lite kinamat. Det passar mig bra för jag är trött efter allt städande idag. Bubben har sett att fammo ska komma enligt vårt schema idag… Han har velat ändra på ordningen och ta hit henne med en gång. Mannen har suttit och försökt få igång en gammal VHS som han köpte via annons…. Det har hållit honom ganska upptagen…. Han fick en massa VHS-band förra helgen av en gammal kollega som har haft en videouthyrningsbutik…

PS… Han kom just på att den inte kommer att fungera mer….. Kugghjulen var sönder…. suck.