Dagsarkiv: 3 december, 2010

Kul och tänkvärt

Det tar 7 sek för maten att passera från munnen till magen. En människas hårstrå kan hålla för 3 kg. Längden av penis är tummens längd gånger tre. Lårbenet är hårt som betong. Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens. Kvinnor blinkar två gånger mer än män. Vi använder 300 ……muskler bara för att hålla balansen när vi står. Kvinnan har läst den här texten……..mannen tittar fortfarande på sin tumme. Tummen upp

Välanvänd

Det har ju kommit liite snö här… Inte så mycket som det har kommit runt Trollhättan. Men den har varit åkbar. Och barnen har åkt… Som ni ser så har de verkligen nött på backen. Idag kom det några flingor mer och det väntas komma lite till och det behövs… Eller vad tycker ni. Barnen på mitt fritids blev jätteglada när jag kom med 30 nya stjärtlappar från Gekås….  Dessa har blivit använda!

IMAG0166

Annars är det skönt med fredag. När jag lämnade bubben på skolan i morse så kom hans kompis med taxin samtidigt. Bubben sprang dit och de tjöt av glädje båda två. När de kom in hjälpte bubben sin kompis av med jackan…. När jag hämtade honom satt de och hade en bildkarta framför sig. Och samtalet med fröknarna och grabbarna och mig kom och handlade om TOMTEN, TOMTEN, TOMTEN och mamma… De är båda lika fascinerade av julen och tomten.