Kategoriarkiv: Semester

Semester

Danmarksresan – lördagen

Efter frukosten åkte vi till Nordsjömuseet. Där tittade vi på fiskar och sälar och sånt som har med havet att göra. Bubben tittade länge på sälarna och kom fram till att det är någon slags katt… De fräste ju när de kom upp över vattenytan. Vi såg också när de matade klumpfisken. Det var en dykare som dök ner och matade den.

Sedan åkte vi hem och åt rester till lunch. Sedan lekte vi bland bollarna och avslutade dagen med grillat.

Handen gör fortfarande ont och jag kontaktar nog sjukvården imorgon.

 

Danmarksresan -fredag

På fredagen började vi dagen med att bada efter frukosten. Vi badade i två timmar och bubben var jätteduktig. Han ville oftast åka i vattenrutchkanan själv. Och det gick ju bra för i slutet av den var det inte djupt. Dessutom var vi nästan ensamna i hela badhuset.

Efter badet åt vi lite lunch och sedan åkte vi till en fyr som nästan dränkts i sand. Det var blåsigt och sandigt att gå dit. Det var en riktig utmaning att gå dit med svärmor som använde en krycka eftersom hon har opererat höften.

Efter detta åkte vi till en annan strand och flög med drakar i blåsten. På kvällen lekte vi även i gympasalen och i bollhavet.

Idag har jag haft en otursdag. Först så tappade jag en knapp i byxan. När jag kom till jobbet och kollade mig i spegeln så såg jag att jag hade satt på mig tröjan ut och in. Och på väg hem från skogen med skolbarnen snubblade jag på en rot och slog mig på högerhanden…. Så jag har riktigt ont i den…. Krångligt och dumt. Men jag tror att den är stukad, så jag avvaktar och ser om det blir bättre.

 

Danmarksresan – torsdag

Vi gick upp ganska tidigt och åkt till färjan. Väl på åt vi frukost och bubben åt även glass. Sedan spelade han lite på enarmade banditer. Spännande och kul. Vi spelade även lite brädfotboll, pingis och minigolf. Vi handlade i bordershoppen lite öl och vin och godis. Vi hade tur att det var billigare alkohol än vanligt. Sedan åkte vi av färjan och kom till Grönhöj feriecenter och installerade oss.

 

Efter lite middag som bestod av korv med bröd så gick vi till gympahallen dör det även finns en klätter ställning med bollhav. Det är paradis för bubben.