At sea….

Efter Kiel var det ett dygn på sjön. Jag tog en av mina massage denna dag. Det var en 30 minuters balinesisk massage. Mycket skönt. Jag badade sedan bubbenpool, vanlig bastu och turkisk bastu.  Någon av alla dessa tailändskor som hade massagen kunde göra fina figurer av handdukar.

IMAG0862

Glittrigt och fint var det på färjan.

DSCN0036

Vi satt en stund i en bar och kollade på en hysterisk underhållning om drinkar. Vi tog var sin och njöt av dem.

DSCN0091

Efter detta vilade vi lite och gjorde oss i ordning för galamiddag. Vi gick inte på cocktailen med kapten. När vi minglade till middagen ville jag att maken skulle ta bild på mig. Det gjorde han och sedan fick vi hjälp av en proffesionell fotograf som fotade oss tillsammans. Dessa kort köpte vi. Men ännu har vi dem inte i digitalt format.

DSCN0105

På galamiddagen åt och drack vi gott. Det var riktigt trevligt med galamiddag tycker jag. Vi gick sedan på en fin underhållning med mycket akrobatik i. Sedan tog jag en rolig och liten drink.  B52 heter den och innehåller:

2 cl Kahlua
2 cl Baileys
2 cl Cointreau

DSCN0120

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>