Min dag

Idag har vi varit vid havet med barnen i skolan. Tanken var ju att det skulle vara sommarvarmt och skönt när vi prickade in detta datum i februari…. Hmmm Det var det inte. Men några badade i alla fall, både frivilligt och ofrivilligt…. Inga krabbor hade vaknat…. Även om barnen gjorde det bästa för att väcka dem. De fick i alla fall tag i en död… Här ser ni vad vi utfodrade barnen med.´Detta med engångsgrillar och grillning är en utmaning. De blev ju bara varma i ena hörnet och då blev resultatet svarta korvar på ena sidan och råa korvar på andra… Men alla barnen var jättenöjda ändå.

IMAG0770

Sedan åkte jag och hämtade bubben och fick vara med på deras mellanmål. Efter detta åkte vi till lab och gjorde en rolig sak på sjukhuset. Vi tog stick i fingret för att mäta EP-medicinen i kroppen. Bubben tycker det är kul att ta stick i fingret. Det var inte lab-personalen varna vid. Ett barn som tycker sådant är kul och skrattade hela tiden när de klämde ut blod på fingret. Det svåra är att låta plåstret sitta på såpass länge så att han inte blodar ner… Men det gick det också.

IMAG0771

Annars packar jag och organiserar här hemma inför kryssningen. Hoppas allt går bra och klaffar. Att inte tåget krånglar ner till Köpenhavn och att vi sedan hittar rätt terminal för färjan. Vi är inte så varna resenärer och blir lätt nervösa när vi inte har full koll på allt. Bubbens farmor och farfar och mormor och morfar kommer ta hand om honom och de kommer antagligen sova några nätter här hemma. Då måste det ju vara lite ordning och reda här hemma också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>