Valborgsgrillning

Idag har jag njutit. Jag har solat i en timme. Jag hade planerat att fixa i trädgården, köpt blommor m.m. Men eftersom de inte har kommit till mitt tag i taktvätteriet ännu så väntar jag. Alla möbler står på gräsmattan eller är inpackade. Vi får se när detta fixas. Jag tar det en annan gång helt enkelt. Sedan fixade jag så att det var spolarvätska i båda bilarna. Blandade och hållde i. Sånt bilfix fixar jag. När jag solade låg jag och läste i husvagnstillbehörs kataloger. Man kan verkligen nörda i n i dessa produkter. Mannen ha fixat ordning grillen så att vi kan grilla ikväll. Det blir grillad fläskfilé, potatisklyftor och grillade grönsaker med min födelsedagspresent. Till detta blir det nog en kall sås.

IMAG0685

Det är en flexibel grillwire. Grönsakerna är redan trädda på Firewiren och sedan lade jag ner dem i marinad och nu ligger de och gottar sig tills det är dags.

IMAG0686IMAG0688

Imorgon funderar vi på att kanske åka till gekås…. Vi får se vad vi känner när vi vaknar och vi får väl kolla köbarometern innan…. Undrar jag om det är en bra dag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>