Partylight

I onsdags var jag på Partylightvisning ute i Ubbhult. Det är så fina ljus och jag har blivit beroende…. Jag köpte åter en votivljusblandning fast nu med denna säsongens dofter. Igår hade jag tänt ett ljus som doftade pepparkaka. Så jag behöver inte baka för att det ska luta pepparkaksbak här hemma.Ler med tungan ute Jag hade turen att få med mig ljus hem eftersom hon hade med sig lite extra förpackningar….

Dessa ljus håller länge och det är den lilla lyx som jag unnar mig när bubben har somnat och jag vill ha det lite extra mysigt. Dessutom är de mysiga att ha i husvagnen på somrarna. Men då vill jag nog inte ha pepparkaksdoft….

En reaktion på ”Partylight

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>