När bubben var 9 månader

DSCN0989

Då var det en lycklig tid. Då visste vi ingenting. Han var sen… Men BVC sa att alla barn var olika. Han åt inte som han borde….. Han åt välling och gröt. Som vi fick hålla på att mata i ca 1 timme varje gång. Han var ofta nöjd och log och satt han vid ett bord när vi satt och åt mat så kunde han sitta med nappen och knarra som vi kallade det. Han lät knarrande och mös. Detta gjorde han också när han skulle sova. Han sov OK under denna period. Inga tänder hade han. De kom vid ca 10 – 11 månader. Sitta kunde han. Även om han ramlade en del. Han var tvungen att sitta på en mjuk och fluffig filt för att inte slå sig. Mata gjorde vi i babysittern för att han liksom inte skulle behöva koncentrera sig på att sitta och äta samtidigt. Det var maj och sköt väder.

Där var han lika gammal som sin kusin är nu…. Han älskar verkligen sin lilla kusin och tycker att hon är jättesöt och spännande….

En reaktion på ”När bubben var 9 månader

  1. Åh, vad söt han är. Så roligt att läsa om honom hur han hade det i samma ålder som nova. Vissa saker är annorlunda och vissa saker är lika =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>