Tiden rusar iväg

Idag jobbade jag extra och för en kollega var sjuk. JAg tyckte det var OK att komma till jobbet på min lediga förmiddag för jag var ändå med bubben hos tandläkaren. Annars hade jag inte gjort det. Mina tisdagarsförmiddagar är jätteviktiga för mig. Då hinner jag sova ut, ringa viktiga samtal. Men det får jag göra någon annan gång. Nästa tisdag blir det heller igen vila då vi ska till hab på habplanering. MEn jag fick ju sova I helgen och helgen som kommer är på Anonymousmöte och får då också sova hela natten. Så jag ska inte klaga.Sömnig Men innan anonymousträffen vill jag göra ordning lite bildspel. MAn presenterar sitt/sina barn på det sättet. Men bilderna ligger inte I datorn ännu…. Hoppas mannen kan föra över dem snart.

Besöket hos tandläkaren gick väl sådär…. Han visar inte gärna annat än framtänderna …. Han biter ju ihop. Jag tror de hade glömt att bubben var bubben… Han fick lite bananlack på händerna och hittade en rolig sak som sprutar vatten. Det finns så mycket spännande saker hos en tandläkare. Saker som suger, saker som sprutar, stolar som man kan stura med knappar och lampor. Herregud rena Liseberg. Men I maj ska han sövas och hans tänder ska gås igenom och lagas om det behövs…..

I skolan hade han varit duktig och hämtat matvagnarna aldeles själv. Det tycker jag var duktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>