Ny, äntligen!

Idag har jag varit duktig och först hämtat bubben efter jobbet och åkte upp och tog stick i fingret på bubben för att kolla hur EP-medicinen ligger i dos. Sedan åkte vi till hab och hämtade nya knäskydd. Då fick jag ett meddelande att jag hade glömt en lapp på barnmottagningen… Den hann jag inte hämta idag utan får försöka ta den imorgon.

Sedan åkte vi till ICA Maxi och fikade och handlade. Därefter åkte vi till Siba och hämtade min nya dator. Så äntligen har jag en ny dator. Jag har inte öppnat den ännu. Denna gången får mannen sköta det så¨att allt blir rätt. Då kanske den vill prata med skrivaren också..t

Nu håller bubben och jag på att tvätta…. Och trött är jag. Jag har känt mig jättetrött och haft ont i huvudet.  Till helgen kan jag vila då bubben åker till kortids.

I skolan hade bubben varit och handlat grönsaker och sedan åt de grönsaker och dip. Tydligen jättegott.

Så nästa gång jag bloggar gör jag det från en ny dator igen…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>