Avklarat

Idag kom två stycken LSS-handläggare hem till oss och pratade. Vi försökte sätta tid på allt som vi gör extra med bubben… Det är inte lätt det. Hur lång tid tar det att byta en blöja? Hur lång tid tar det att ta på honom kläder? Och hur mycket aktiv tillsyn behöver han? Hmmm försök att tidsbedöma allt du gör med ditt barn. Hur mycket lägger du på att hjälpa barnet att kommunicera…..? Tidsbedöma kommunikation, hur gör man det? Men jag tor att vi fick fram det vi ville. Hoppas på ett bra reslutat med bra antal timmar så att vi får ihop vår vardag så att vi hinner och orkar träna bubben på allt vi vill träna han på.

Ett stort tack till bubbens ena fröken som ringde till mig imorse för att peppa oss. Hon ville också tala om att i den klassen bubben går i är de en till en hela tiden och det är det enda klassrummet på skolan som får städning två gånger varje dag.

Det är bra när andra säger till oss att det finns ett annat liv än det vi lever. Ett liv med ett ganska städat hem och med bra pedagogisk grund.

Nu ikväll är mitt huvud alldeles matt. Även om det mest var mannen som pratade så har detta mötet tagit på mina krafter. Det är jobbigt att gå in i sin vardag i detalj och fokusera på det som är jobbigt med bubben. Bubben är ju en helt underbar person som ger oss mycket glädje.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>