Morgongänget

Nu har “mina” radiopratare börjat i en ny kanal. Mix megapol. De var där för två år sedan men har varit på en annan kanal ett tag. Kul att höra deras tjöt på morgonen igen när man kör till jobbet. De ger mig skratt och då kommer jag gladare till jobbet. Morrongänget heter programmet.

mix_megapols_morrongang

Idag överaskade vi barnen på fritids med våfflor, glass, sylt och socker. De blev glada och jag lärde mig något nytt. När jag skulle ta med mig min egna till jobbet så skulle jag ta fram den på kvällen innan. Jag tappade den i golvet…. Mannen kom ner och undrade om jag slog sönder köket. Detta tapp gjorde att värmen bara funkar på underdelen…. Då blir det inga bra våfflor. Jag fick springa till en annan avdelning för att låna en annan.

Bubben hade haft våfflor på fritids också. Det hade han ätit bra av.

Igår var han rolig på kvällen när vi såg på TV. Mannen och jag pratade och hade inget bra på TV. Till slut ställde sig bubben framför TV:n och vänd mot oss vevade han med armarna…. Typ Hallå… Ska ni bara babbla kan ni väl sätta på ett matprogram eller Albert och Herbert!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>