Läroplaner och rörig bok

Idag har vi suttit med den nya läroplanen hela dagen. Vi har koncentrerat oss på de två första kapitlena. Det var faktiskt intressant. Nu förstår vi hur vi ska läsa den nya läroplanen och den verkar vara ganska tydlig.

Jag har lyssnat på boken vikingasilver och inte riktigt hängt med. Jag har trott att jag har varit trött och okoncentrerad. Men idag när jag kollade på telefonen när jag lyssnade upptäckte jag varför jag var förvirrad. Det måste ha blivit något fel i numreringen av filerna… För boken hoppade hej vilt i kaptilena och filerna… Jag får sätta mig och se om jag kan lösa det….

Bubben hade haft en rolig dag på universeum och de hade åkt buss dit och tåg hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>