Drop in

Idag på jobbet hade vi drop in. barnen fick göra i ordning skyltar så att föräldrarna hittade rätt… De är så söta när de får skriva helt själva…. På vårt café kunde de köpa äppelkaka med vaniljsås och saft, kaffe eller te att dricka till.

IMAG0571

Bubben har varit i skolan idag och  idag var han den vanliga glada killen där. Han har fått leka med sin kompis och samarbetet med en annan klasskompis med att kasta ut fröknarnas kaffe.

Imorgon ska hans klass till Universeum. Det hade varit roligt att kunna titta på när bubben är där med skolan och se hur han upplever allt då. Men helst vill man ju vara där utan att han ser det. Men jag ska ha egen studiedag i skolan imorgon där vi ska grotta in oss i den nya läroplanen…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>