Kalaslördag

Idag var vi på ettårskalas hos lillkusinen. Bubben var mycket förväntansfull. Han var med i torsdags och köpte presenterna men jag slog in dem när han hade somnat i går kväll. Annars hade dessa paket tagit för mycket var hans uppmärksamhet från sömn och annat viktigt. Hans farmor hade också köpt lite packet till honom. Annars hade det nog blivit ett fasligt liv när kusinen fick öppna packet och inte han. Bubben fick en grej som man kan skjuta iväg bollar med och en såpbubbelpistol. Ikväll sköt bubben även i väg brysselkål med bollpistolen. Mycket kul.

Lillkusinen fick många fina presenter. Bl.a annat en bobbycar som bubben såt att ratten behövdes sättas på. De hade även ballonger i taket. Dessa såg bubben som sin självklara uppgift att få ner med en annan ballong.

IMAG0560

Efter kalaset åkte vi med svägerskans motionscykel tillsvärföräldrarna och hem fick vi en annan motionsmojäng. Den ska jag försöka hitta tid att bränna lite kalorier i. Hoppas jag lyckas med både motivationen och motionen. Hemma hos svärföräldrarna tyckte bubben att han kunde hjälpa dem med att måla och tapetsera deras vardagsrum. Det hade nog blivit spännande.

IMAG0569

Hemma ikväll har vi njutit av kyckling i lergryta, ris och currisås. Bubben sköt iväg brysselkålen och åt lite sås och ris. Han tyckte också att det var konstigt att det inte var något matlagningsprogram på TV. Det brukar det ju vara på kvällen när han äter….. Vi får säga till TV4 att de får sända “halv åtta hos mig” även på helger…. Bubben är nu mycket intresserad av matlagning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>