Kortidskatten

Vi har ju blivit ett kortidshem för en katt. Denna katt låter och stör för mycket där den vanligtvis bor. Här hemma får den vara med om mycket aktion. Den är tydligen inte van med att det flyger saker ner för trappan. Det gör det ganska ofta när bubben är hemma. Speciellt om han har vaknat och inte vi vill vakna. Då har han någon slags plan att tömma sitt rum ner för trappan…. Då gömmer sig katten under vår säng…. Den är nästan under sängen hela tiden då bubben är vaken…. Eller sitter i trappan och spanar ner på oss….

IMAG0118   IMAG0121

IMAG0140    IMAG0151

Hennes andra favvoplatser är på kökssoffan, på soffkanten, fönstret, i vår säng eller i en garderob. Hon går runt och tittar på alla saker som ligger på golvet. Hon är nog inte van med så mycket saker på golvet… Det är ett ganska bekvämt sätt att ha katt på. Vi ska gosa, leka och mysa med katten. Maten och annat nödvändigt kommer till oss och ska vi bort så får den flytta hem lite…. Mannen har huvudansvaret för att tömma kattlådan, fylla på mat och vatten i skålarna…

Bubben försöker verkligen leka med katten på ett snällt sätt. Han tar snören med papper i änderna och lockar med…. Men hon vågar inte…. Tänk vad kul de kunde ha! Men hon vänjer nog sig snart…

2 reaktioner på ”Kortidskatten

  1. Oj, vad duktig han va som började gå med gåvagn själv så fort:)
    Hade han alltid problem med att sova innan då? Vi fick reda på att det är Angelmans han har. Nu sitter jag med Oscar och övar, övar och övar..Allt annat får va..Jag får städa, sitta vid datorn och sånt när Oscar sover istället :)
    Vad har er son tyckt vart kul att leka med? Nu till jul så är det många som frågar om leksaker. Och Oscar förstår ju inte att man ska trycka på knapparna. Han kastar mest runt leksakerna, och ”råkar” komma åt knapparna så dom låter.
    Jag försöker öva mycket med bollar, och att ge honom ett helt äppel att hålla i och äta. För att lära sig mer med händerna.
    Jag har försökt läsa, läsa och läsa om angelmans. Men jag hittar inget svar på min fråga..Du kanske vet? Läkarna sa att det fattas en stor bit av kromosom 15 hos Oscar..Om man då istället hade fattats en liten bit, hade det betyt att man kan mer, lär sig med då. Vad sa dom till er om Axel? Må gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>