Mysig morgon

Idag började vi dagen med lite Ture Sventons julkalender. Just då ville han inte se på Albert & Herbert.Förvånad. Efter ett tag tröttnade han och vi gick ner och pusslade med de nya pusslen. Vi tog undan de andra och gömde dem och nu har han “bara” två 16-bitars pussel. Men de är i alla fall kompletta.Sedan tog vi ett skönt bad med en badbomb. Efter detta försökte jag ge honom lite frukost men det var inte aktuellt. Han skulle baka. Jag köpte en bakmix på ICA igår på sockerkaka. Bara att tillsätta lite vatten, vispa ihop och sedan in i ugnen. Bubben valde den runda formen. Till frukost blev det istället kaksmet.

IMAG0551

Sedan måste man vänta i 45 minuter. Det är låååånga 45 minuter. Det är tur att vi har en grind in till köket. Men han var väldigt stolt och nyfiken när den var färdig. Och självklart har vi smakat på den ett par gånger.

IMAG0555

Sedan har vi sett på sjukhuset, Albert & Herbert och lite Bolibompa.

Ikväll blir det egengjord Sushi. Det var längesedan vi gjorde egna. Det blir nog spännande för bubben och förhoppningsvis gott. Ska göra sådan där omelett till också.

Bubben är mindre snorgig men snorig är han. Inatt kom det onödigt med snö. Vi vill ha VÅR nu!

En reaktion på ”Mysig morgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>