Fixat

Bubben leker med ballong

Det har ju varit ett par riktigt underbara dagar ute nu när bubben har varit sjuk. Lite förkylning och mycket rinnig näsa stoppar inte oss för lite utelek. Detta är en favvolek ute. Den höll han på med förra året också. Kasta upp ballonger som flyger på spännande sätt. Detta kan han hålla på med länge. Man får blåsa många ballonger för de rymmer eller går sönder. Då kommer han till mig och fnyser med näsan. Det betyder att jag ska blåsa upp en ballong.

Imorgon ska bubben äntligen komma till skolan igen. Det är ju en kort dag så den blir nog inte alltför jobbig.

Idag skickade jag iväg ett mail till kortids om de opassande tiderna. Efter någon timme ringde de och vi ändrade lite tider och har några dagar tillgodo att använda senare.

Jag fick äntligen tag på LSS-handläggaren och hon ska komma hem och träffa oss om ca 2 veckor…. Ska vi ha de t lika rörigt som vi brukar ha det eller ska man ha det städat och fint då…. Det blir väl något mellanting gissar jag. Hon måste ju förstå att vi behöver assistanstimmar för att vi ska ha tid att leva….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>