Aktiv men för snorig

IMAG0535

Jag har idag varit hemma med bubben. Han har en jobbig snuva. Man kan undra hur mycket snor det får plats i hans näsa….Jag pratade med hans lärare och rådfrågade om morgondagen. Eftersom det är bad på onsdagar så får han vara hemma imorgon också. Vi var ändå ute i solen en timme idag. Bubben lekte med ballonger, bollar och sin bobbyquad. Jag var duktig och började rensa i trädgården. Tog bort gamla torra växter. Det började med en rosenbuske som störde mig och bubben när han lekte och sedan gick resten av bara farten. Bäst att passa på…

Mannen är det synd om. Han har idag opererat bort en tand så han får varken snusa eller äta. Endast dricka med sugrör och lutande huvud…. (men han har smygsnusat lite)… Inte lätt med humöret när man inte får nikotin och mat.

Som ni ser på bilden ovan gillar bubben att pussla. Helt vill han ha alla pussel på en och samma gång. Jag själv skulle tyckt att det var besvärligt att pussla så. Men han gillar nog utmaningen.

Hoppas verkligen att bubben blir bättre snart för jag blir så trött på att vara hemma och springa efter honom hela tiden. Dessutom så får jag inte tag i LSS-handläggaren för assistansansökan…. Imorgon ringer jag någon annan där om hon inte svarar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>