Kläder

Idag har jag ägnaqt mycket tid åt kläder. Jag vek min och bubbens tvätt, sorterade och lade in i garderober. På något mystiskt sätt har hans kläder krymt ;) Han har växt mycket ganska snabbt. Många byxor har blivit för korta och tröjjorna har krymt på längden…. Han har verkligen tagit ett skutt i längd. Jag har inte mätt honom men det gör vi ordentligt på torsdag när vi träffar hans läkare på hab. Men vi kommer nog behöva åka till Ullared och köpa kläder snart. Jag provade också förra årets sommar och vårjackor på honom. De verkar funka i år också. Många av dem var för stora förra året. Bubben tyckte det var mycket konstigt att prova fyra jackor utan att gå ut. Och det är ju faktiskt ganska konstigt….

Han har också hunnit med att hålla ut rapsolja i diskhonn ströbröd i stekpannan. Många saker har vi stoppat, som saftlek mellan muggar och diskmedelsslöseri…..

Imorgon är jag hemma med honom då han är mycket snorig och att skola och kortids nog är för jobbigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>