Våren på besök

Idag har det varit riktigt skönt ute. Stod man i lä var det riktigt varmt. Barnen på jobbet ville ta av sig jackorna. Men det fick de inte. De fick knäppa upp dem en stund…. Imorgon kommer nog vintern på besök igen…Fryser. Mycket blåst, regn och snö är inte mitt favvoväder. Jag får ju stå ute i två timmar…. men det är bara att le och stå ut.

Bubben kom inatt vid 02:30. Han hade kissat och så tror jag att han stördes av EP. Jag kände det när jag låg och höll om honom och höll i handen(han vill ligga så). Hans hand ryckte lite nästan hela tiden och han hade mycket svårt att komma till ro. Så sömnen inatt var sådär. Men när grabbarna hade kommit iväg till skolan och jobbet kunde jag sova några timmar till innan lite administration och vanligt jobb.

När jag vaknade satte jag mig och ringde LSS-handläggare, men hon var upptagen. Jag ringde även ett par gånger från jobbet. Men hon var upptagen. Får försöka på torsdag igen.

Sedan kollade jag upp de blivande kortidstiderna och upptäckte lite krockar och tider vi inte ville ha. Jag flyttade en tandläkartid mitt i en kortidsvistelse…

Får försöka ringa kortids och diskutera lite tider. När han ska sövas för b.la tandkoll kan han inte vara på kortids. Sedan har han hela midsommarhelgen…. känns skumt att inte ha med bubben den helgen… Sedan har han fått en hel vecka på sommaren…. Men det hade jag tydligt sagt på förra mötet att vi inte ville ha. Vi vill ut och campa på sommaren med honom….

Det blir många dygn som jag vill flytta, dessutom vill jag att han ska vara där när hans kompis är där….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>