Bubben hemma

Medan jag och mannen har tagit det lugnt i helgen har bubben gjort massor. Han har lekt mycket både ute och inne och de har varit på besök på Eldorado i Mölndal. Det hade han tyckt varit mycket spännande. Mina två promenader i helgen gick till Frillesås city båda två. Bland annat var jag inne på HILCO och köpte virknålar. Hilco är en speciell affär. Den har mycket. Garner, leksaker, prydnadssaker, verktyg, köksredskap m.m. Man kan även hämta ut saker som man har beställt på Systemet där. Det är några tanter och farbröder som jobbar där. En speciell och mysig affär.

IMAG0520

Bubben blev i alla fall glad när han kom hem. Han sprang med ett lyckligt tjut mot dörren och skulle se på Albert & Herbert. Och han åt sedan med god aptit kycklingsoppa, smörgås och en banan till efterrätt.

Jag själv är jättetrött efter en intensiv dag med pressat schema och några möten. Imorgon ska jag försöka ringa LSS-handläggaren och Ågrenska angående assistans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>