Att göra frukost

Idag sov jag till 10 och gick sedan ner och gjorde frukost. Jag njöt av att bara göra frukost. Jag satte på kaffe, kokade ägg, rostade mackor och gjorde juice. Och under tiden så njöt jag. Hur kan man njuta av att göra frukost undrar ni? Jo jag njöt av att BARA göra frukost… Jag behövde inte hela tiden lyssna på vad som hände i huset. Jag behövde inte heller springa ut ur köket hela tiden och jag behövde inte skydda kastrullen(för värmen), juicen(hällas ut), brödrosten(värme och spännande). Jag kunde bara koncentrera mig på att göra frukost. Det är lyx när man har vår 7,5 åring hemma….

Men samtidigt är jag väldigt glad att bubben kan så mycket. Han kan springa, busa och skratta. Han är väldigt lycklig och vi är mycket glada att vi har honom. Sådana tankar kommer upp när man får reda på tråkiga saker. Jag ska verkligen krama om bubben när han kommer hem på måndag efter en innehållsrik helg.

Jag har också hunnit med att se på två avsnitt av McLeuds döttrar, gå två gånger till Frillesås city och virka och surfa. Ikväll ska vi njuta av en nötstek, potatisgratäng och vitt vin. Och vi ska nog börja se på Twilightserien som jag fick i julklapp av mannen. Det var en helt underbart solig dag ute idag. Hade det inte blåst hade det varit ännu varmare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>