Myyyys

Nu är bubben på kortids och har det kul. De skulle se på TV och äta popcorn ikväll när de hade packat upp. Idag har jag och mannen myst med räkor, olika salladsröror, brieost, bolltomater(som vi kallar dem) och baguetter som värmdes i ugnen till. Vitt vin till gjorde inte saken sämre. Mycket gott. Sådant är svårt att äta när bubben är hemma. Han förstår inte ännu har man äter räkor och han skulle tröttna. Och helst vill man ju kunna sitta still när man äter räkor och inte jaga en lekfull kille.

IMAG0516

Dessutom hann vi se en film som vi fick låna av svärmor för några veckor sedan. Jag har velat se den sen den gick på bio. Det är för att jag har stött på aspergerbarn i mitt jobb. Och jag tycker de har en helt underbar logik.På den första skolan jag jobbade på ingick det i början att jag skulle gå med en härlig aspergerkille på alla frukostraster och prata med honom och vara med på vissa lektioner och syslöjd.

Att se på film när bubben är hemma kan vara svårt. Jag vill kunna se en film helt och hållet. Inte behöva springa iväg hela tiden. Och har han somnat så är jag ofta så trött att jag inte orkar engagera mig i en film.

IMAG0518

Jag tycker filmen var bra. Den gav många skratt. Och jag tror att bubben kan tänka på ett liknande sätt ibland.

En reaktion på ”Myyyys

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>