Våren…. kom nu.

Nu börjar jag verkligen längta till våren. Tänk att kunna stå på jobbet och njuta av solen och slippa tjata om en massa kläder som ska på.

Bubben och jag har tvättat idag. Han hittade en tennisboll i tvättstugan och med den kunde han göra mycket roligt med medans jag fixade med tvätten.

Imorgon är det torsdag och min ordinarie lärarkollega kommer tillbaka. Skönt är det även om den vikarien jag har haft i de senaste två dagarna har varit jättebra. Men barnen blir ändå något rörigare och osäkrare.

Nu hoppas jag att bubben somnar snart så att jag kan se på Sveriges mästerkock.

Här kommer en bild som jag tog i helgen. Den är på Gräfsnäs slottsruin. I den har jag lekt mycket i när jag var barn. Men nu har de stängt den så nu kan inga lekfulla barn leka i den. Min morfar lekte också i den och han kunde hela dess historia. Och han påstod att det finns hemliga gångar i marken för att komma in i slottet också.

IMAG0511

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>