Nya familjemedlemmar 

Våra undulater flyttade in i lördags. De är ca 6 månader. Så de är ganska unga och osäkra. Riktiga fegisar är de. Idag har de börjat låta lite mer. Sätter vi på undulatljud från spotify eller youtube börjar de låta.

  
I tisdags ringde skolsköterskan från Axels skola. Han hade ramlat. Om någon viftar eller gör något oväntat framför Axel tappar han allt. Vi misstänker att han får en kort frånvaroattack. Han ramlar handlöst. I tisdags ramlade han och slog i kinden på en skohylla. Han bet sig i kinden. Tänderna och käken, nacken mm. Klarade sig. Men jag hämtade honom och vi tog det lugnt hemma. Han har svullnat upp och blåmärket ändrar färg hela tiden. Men han äter och använder munnen på bra sätt. Men han tycker svullnaden känns konstig.

  
Bilden längst ner är från idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>