Sen dag

Idag hade vi APT på jobbet. Vi satt och gick genom en enkät som vi gjorde i oktober. Mitt huvud var för trött för att orka med sådant nu…. Och dessa sena kvällar är jobbiga. Även om det borde behövts ännu senare så att alla kunde ha varit med….

Men imorgon är det onsdag och efter det är det nästan helg. Hoppas på en lugn helg då bubben ska till kortids och vi har inte orkat panera något. Bubben hade tydligen varit mycket aktiv idag och de hade svårt att lugna ner honom. Ibland blir han så uppe i varv att han liksom inte vet vart han ska ta vägen….

Jag är jättetrött idag och ska försöka lägga mig i tid eftersom jag öppnar fritids imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>